Evenement managen

Wij geloven dat online deelnemersregistratie de key is om een zakelijk evenement te managen. Bij het evenement managen krijg je zo het overzicht, gemak en de hoge opkomst, zodat je je kan blijven richten op de inhoud.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Evenement managen

Er komt veel kijken bij het managen van een evenement. Een eerste stap van een evenement managen is het vinden van een goede locatie voor het evenement en het bepalen van de datum. Een belangrijk onderdeel is de deelnemersregistratie. Met online deelnemersregistratie bespaar je tijd en frustratie. 

Evenement managen, hoe begin ik?

De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het evenement zelf bepaalt het succes van je evenement. Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. 

Snel online evenement managen

Het online evenement managen van je evenement begint met het maken van een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan deelnemers. Vervolgens gaat het managen van online deelnemersregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. In aanmelder.nl begin je met het aanmeldformulier voor deelnemers. Koppel vervolgens tickets, betalingen en de eventwebsite. Door het eventmanagement op een online plek te doen, kun je snel schakelen. 

Evenement managen

Verschillende evenementen managen

Online evenement managen met aanmelder.nl is van toepassing op elk soort evenement. Alle deelnemers van uw evenement staat in een overzicht bij elkaar. Organiseer je meer van dezelfde soort evenementen? Kopieer dan de instellingen van het vorige evenement en maak aanpassingen waar nodig.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd

Lees ook over Congres organiseren

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!