Congresregistratie

Online congresregistratie maakt het organiseren van een congres effectiever, efficiënter en zorgt voor een hogere opkomst. Start met het slimmer organiseren van congressen.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Congresregistratie, hoe te beginnen?

Congressen zijn evenementen waar veel voor geregeld moet worden. Een belangrijk onderdeel van de congres organisatie is de congresregiistratie van deelnemers en sprekers. Zelf bijhouden van de conferentieregistratie kost vaak veel tijd. Met aanmelder.nl houd je gemakkelijk overzicht op de aanmeldingen, verstuur je gemakkelijk berichten en maak binnen een minuut een ticket aan.

Congresregistratie

Bij aanmelder.nl kun je in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. Het begint met een online aanmeldformulier. Stel gemakkelijk het formulier samen uit verschillende soorten vragen. Geheel in eigen huisstijl. Deelnemers kunnen zich registreren door vanuit de gepersonaliseerde uitnodiging op de aanmeldlink te klikken. De congresregistratie gaat vervolgens automatisch. Op elk moment kun je de stand van de aanmeldingen inzien. 

Workshopregistratie

Deelnemers kunnen zich op verschillende onderdelen van het programma inschrijven. Zij hebben een up-to-date overzicht, en jij als organisator ook. 

Congresregistratie met online betalingen

Naast de registratie van deelnemers, kun je met aanmelder.nl ook online kaartverkoop en betalingen regelen. Een unieke combinatie! Via iDEAL of creditcard kunnen deelnemers betalen. Je ziet in één oogopslag wie zich hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald.

Een badge voor alle deelnemers

Ook het printen van persoonlijke, zelfontworpen badges voor deelnemers kun je online regelen met aanmelder.nl door gebruik te maken van Scan & Badge. Deelnemers van je congres krijgen in hun bevestigingsbericht een QR-code meegestuurd. Deze code wordt bij aankomst gescand en binnen een paar seconden rolt er een badge uit een van onze printers. Je kunt zelf bepalen hoe deze badge eruit komt te zien. Wil je meer informatie over Scan & Badge? Vul dan het formulier hiernaast in om in contact te komen met een van onze collega's

Communiceer met de deelnemers

In de online omgeving van aanmelder.nl kun je berichten versturen via e-mail en sms. Selecteer individuele deelnemers, een segment of alle deelnemers. Zo creeër je betrokkenheid bij de deelnemers na hun congresregistratie. Ontdek meer mogelijkheden van aanmelder.nl door vrijblijvend een account aan te maken.

Een prijsplan voor ieder congres

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo verwerk jij de deelnemersgegevens AVG-proof!

 

Lees ook over Evenementsregistratie

Freek helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief