Conferentieregistratie

Online conferentieregistratie maakt de organisatie sneller, efficienter en zorgt voor een hogere opkomst.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Conferenties zijn evenementen waar veel voor geregeld moet worden. Het belangrijkste onderdeel van je conferentie is misschien wel het regelen van de aanmeldingen van deelnemers en sprekers. Zelf bijhouden van de conferentieregistratie kost vaak veel tijd. Met aanmelder.nl houd je gemakkelijk overzicht op de aanmeldingen, verstuur je gemakkelijk berichten en maak binnen een minuut een ticket aan.

Conferentieregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online conferentieregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. In een oogopslag zie je welke deelnemers zich hebben aangemeld en op welke manier zij hebben betaald. 

Conferentieregistratie en communicatie

Als deelnemers zich via online conferentieregistratie aanmelden kun je als organisator groepsberichten te sturen in aanmelder.nl. Je kunt groepen deelnemers aanmaken, zoals studenten, VIP gasten, maar ook sprekers en standhouders kunnen aparte groepsberichten ontvangen. Zo maakt online conferentieregistratie dus ook gerichte marketing van de conferentie of workshop mogelijk.

conferentieregistratie aanmeldformulier

Instellingen van evenement overnemen

Organiseer je meermaals conferenties? Kopieer dan het voorgaande evenement met één druk op de knop, zo bespaar je kostbare tijd. 

Badge printing on-site

De Scan & Badge printers printen binnen enkele seconden de fullcolor badge bij de on-site conferentieregistratie van deelnemers. Het ontwerp van de badge is veelzijdig. Door de koppeling te maken met antwoorden uit het aanmeldformulier kun je de badge kleurcoderen. Spreker, deelnemer en standhouder met een aparte kleur bijvoorbeeld, maar ook tafelindeling of dieetwensen kun je kenbaar maken op de badge. De mogelijkheden zijn oneindig, maar houd het functioneel.

Een prijsplan voor iedere conferentie

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per conferentieregistratie. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase.

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij conferenties AVG-proof!

 

Lees ook over Symposiumregistratie

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!