New features event management

Evenementen over de hele wereld organiseren met de nieuwe Stripe koppeling

Bij aanmelder.nl helpen we jou graag om met jouw evenement de hele wereld over te gaan. En of je nu een conferentie in Engeland of een workshop weekend in Canada organiseert, je wilt natuurlijk dat alle betalingen hiervoor soepel verlopen voor jou en jouw deelnemers. Dit proces maken we bij aanmelder.nl nu nog makkelijker met de introductie van het nieuwe geïntegreerde betaalsysteem Stripe.

Grenzeloos gemak
Met dit geïntegreerde betaalsysteem heb je nu de mogelijkheid om betalingen te accepteren in meer dan 50 vreemde valuta’s, waardoor je over de hele wereld evenementen kan organiseren zonder gedoe met valutakoersen of ingewikkelde transacties. Wij regelen dit allemaal voor jou. Hiermee openen we de deuren naar grenzeloze mogelijkheden, waardoor je evenementen kunt organiseren met deelnemers vanuit elke uithoek van de wereld.

Geen gedoe met BTW
Geef tijdens het opzetten van jouw betalingen in aanmelder.nl eenvoudig aan van welk land jij de BTW wilt gebruiken en wij zorgen ervoor dat de juiste percentages voor je beschikbaar worden. Dit betekent dat je moeiteloos kunt voldoen aan de lokale wet- en regelgeving, waardoor je tijd bespaart en juridische hoofdpijn voorkomt. Zo kan jij je concentreren op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor je deelnemers.

 

Tip! Is BTW nieuw voor jou? In deze BTW blog lees je alles over BTW.

Alles op een plek
Stripe is volledig geïntegreerd in het aanmelder.nl systeem. Zo heb jij alle financiële aspecten van jouw evenement altijd samen op een centrale plek. Heldere facturatie, duidelijke overzichten en een enkele uitbetaling, waardoor je administratieve taken tot een minimum worden beperkt waardoor jij tijd overhoudt voor de belangrijke en vooral leuke zaken van je evenement.

Wacht niet langer en pak jouw kansen om de rest van de wereld in te stappen met jouw evenement zonder zorgen over betalingen.

FAQ

Wat is Stripe?

Stripe is een online betaalplatform gespecialiseerd in het verwerken van internationale betalingen over de hele wereld. Lees hier meer over Stripe als betaalplatform voor jouw internationale betalingen.

Wat gebeurt er met mijn lopende evenementen waar OBP wordt gebruikt?

Alle gepubliceerde evenementen die gebruik maken van OBP zullen hier ook gebruik van blijven maken. Voor nieuwe evenementen zal een automatische selectie worden gemaakt tussen DCS en Stripe. 

Hoe kan ik nu beginnen met Stripe gebruiken?

Bij ieder nieuw evenement met buitenlands valuta en BTW zal je direct beginnen met het gebruik van Stripe. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is het betaalsysteem te activeren. Dit hoeft maar eenmalig te gebeuren voor de gehele organisatie.

Hoe activeer ik mijn Stripe account voor internationale evenementen?

Wanneer je voor het eerst gebruikmaakt van Stripe zal deze geactiveerd moeten worden. Doe dit vanaf de betalingen pagina in je dashboard. Bij een evenement met btw buiten Nederland hebben we meer informatie nodig van jouw organisatie, dan bij evenementen in Nederland. Zorg bij het activeren van het betaalsysteem dat je alle bedrijfsgegevens bij de hand hebt.

Zijn er bijkomende kosten voor een evenement buiten Nederland?

Nee, we rekenen dezelfde transactiekosten voor zowel nationale als internationale betalingen. Zie hier een overzicht van de transactiekosten per betaalmethode en overige kosten.

Let op! Voor het verwerken van betalingen is een professional pakket met een financiële add-on nodig.

Kan ik ticketgeld ook op een buitenlandse rekening ontvangen?

Ja, als jouw bedrijf een bankrekening buiten Nederland heeft, kan je hier het deelnemersgelden ontvangen dat via aanmelder.nl is geïnd. Alle bedragen vanuit aanmelder.nl worden uitgekeerd in euro’s. Wanneer jouw rekening een andere valuta bedraagt zal je te maken krijgen met de geldende wisselkoers.

Wanneer worden mijn deelnemersgelden uitgekeerd?

Alle deelnemersgelden worden na afloop van jouw evenement uitgekeerd. Alle opbrengsten zullen worden verrekend met de gemaakte kosten en in 1 betaling worden overgemaakt.

Let op! Alle deelnemersgelden worden uitgekeerd in euro’s.

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd de nieuwsbrief, het LinkedIn-kanaal van aanmelder.nl en/of de ‘New features – Event Management’ blog categorie in de gaten voor de laatste updates.