Nieuws

Nieuw; Event Streaming by aanmelder.nl

24 juni 2020

De afgelopen maanden heeft aanmelder.nl op de achtergrond gewerkt aan een nieuwe dienst die wij alvast met je willen delen. Door de corona crisis zien we een groeiende vraag naar online evenementen. Natuurlijk ben je al bekend met ons online event platform waarmee je professionele digitale evenementen host, maar nu stellen we je ook in staat om streaming te optimaliseren voor online en hybride evenementen.


Event Streaming by aanmelder.nl bevat apparatuur waarmee je in enkele stappen een professionele stream neerzet. Zoals al onze producten is de apparatuur eenvoudig in gebruik en volledig zelf te beheren. Mocht je er toch niet uitkomen dan staan onze support collega's voor je klaar.


De apparatuur bestaat uit 2 krachtige 4K camera's en een set draadloze microfoons voor de spreker. Deze versturen via een 4G modem de beelden en audio naar onze servers die het met behulp van een neural network het tot een dynamisch geheel monteren. Zo zet je een hoogwaardige stream neer die je met ieder online platform kunt gebruiken.


De apparatuur wordt geleverd in een case die bestaat uit:

 

  •     Flightcase
  •     2 4K camera’s
  •     2 Statieven
  •     Set draadloze speaker microfoons
  •     4G modem


De camera´s werken met een dynamic speaker view. Dit betekent dat de camera de spreker volgt over het podium, verschillende zoomniveaus in beeld worden gebracht en het beeld kan wisselen tussen het publiek en de spreker.  Dit creëert een hele andere ervaring dan wanneer er een camera op een spreker staat gericht.


Wij zorgen ervoor dat je alle apparatuur op locatie krijgt, helpen je bij het opzetten en zorgen ervoor dat je zelfstandig de apparatuur kan bedienen.


Op dit moment wordt Event Streaming nog volop getest. Deze week vindt onze eerst dry-run plaats en worden de cases voor het eerst in gebruik genomen tijdens een live-evenement. We verwachten het product in september officieel te lanceren. Staat jouw evenement gepland, neem dan contact met ons op.

 

 

Nieuwsbrief