Nieuws

Sales Manager Joakim over de juiste oplossing voor eventprofessionals

25 oktober 2019

Als ervaren eventmanager weet Sales Manager Joakim als geen ander wat eventorganisatoren van aanmelder.nl nodig hebben om hun evenementen naar een hoger niveau te tillen. Hoe dat zo is gekomen en waarom hij hier energie van krijgt, vertelt hij in zijn persoonlijke verhaal:

Joakim: "Sinds mei 2019 werk ik bij aanmelder.nl als Sales Manager. Daarvoor werkte ik al 10 jaar in de evenementenbranche, als zelfstandig ondernemer, eventmanager en allround event medewerker op locatie (opbouwen, draaien en hosten van toernooien). Ik heb uit mijn vorige functies geleerd hoe belangrijk het is om van elk evenement te leren en die verbeterpunten mee te nemen naar het volgende event. Daarnaast heb ik ervaren hoe prettig het werkt om bij elk event gebruik te kunnen maken van de ideale maatwerk-oplossing en goede service op locatie.

Naast mijn werk in de eventbranche zijn sales en netwerken altijd een passie en talent van mij geweest. Ik ging daarom begin dit jaar op zoek naar een baan waarbij ik in deze leuke branche kon blijven werken, waarin ik mijn sterke punten kan benutten én waarbij ik een regelmatigere werkweek heb dan het zelfstandig ondernemerschap. De functie van Sales Manager bij aanmelder.nl sluit hier heel mooi op aan. Mijn werkervaring in de sales en de eventbranche komen goed van pas, ik heb een afwisselende agenda en ik vind het interessant om eventprofessionals te helpen met de juiste oplossingen op maat.

Samen makkelijker events organiseren
In mijn huidige rol zit ik met eventmanagers aan tafel om hun evenementen met aanmelder.nl naar een hoger niveau te tillen. Veel eventprofessionals doen het werk al jaren op dezelfde manier, zonder dat ze van ons hebben gehoord. Het is mijn taak om te laten zien op welke vlakken aanmelder.nl hun werk makkelijker kan maken. Het is erg leuk om de reacties na een eerste evenement met aanmelder.nl te horen; zodra ze met deze online event tool hebben gewerkt krijg ik vaak te horen dat ze niet meer anders willen!

Elke organisatie die events organiseert is anders. Door de juiste vragen te stellen kom ik er snel achter welk pakket van aanmelder.nl het meest gunstig is voor een eventmanager. Vervolgens laat ik de mogelijkheden hiervan zien, bijvoorbeeld de uitgebreide opties die al ver vóór het evenement (zelfs wanneer er nog geen aanmeldingen binnen zijn) kunnen worden ingepland. Van doelgroepen en ingeplande mailings, tot betalingsopties. Dit kan allemaal zonder dat er onmogelijke inschattingen moeten worden gemaakt voor het event. Ik ken de voordelen en valkuilen bij het plannen en draaien van een evenement en ik snap goed wanneer aanmelder.nl van toegevoegde waarde kan zijn in de praktijk. Of het nou kleine, grote, gratis of betaalde evenementen zijn. Ik vind het leuk om mee te denken met de eventmanager om tot slimme oplossingen te komen.

Wat ik zelf vroeger als eventmanager miste, maar waar ik nu door middel van aanmelder.nl andere eventmanagers wél mee kan helpen, is de voorspelling van het aantal deelnemers. Vroeger was het altijd moeilijk in te schatten hoeveel mensen er daadwerkelijk op het evenement of bij jouw stand aanwezig zouden zijn. Met aanmelder.nl heb je hier veel beter inzicht in. Ook is het mogelijk om per segment je deelnemers vooraf te informeren over de activiteiten of workshops op het event zelf.

Heb je als eventprofessional advies nodig? Ik breng je graag op de hoogte van de gemakken die aanmelder.nl biedt op het gebied van eventorganisatie." 

Sales Manager Joakim over de juiste oplossing voor eventprofessionals

 

Joakim de Ruig
Sales Manager bij aanmelder.nl
T: +31(0) 6 38130728
E: joakim@aanmelder.nl

 

 

 

Nieuwsbrief