Nieuws

Een voorstelrondje met....Rochella

16 mei 2018

Een voorstelrondje met....Rochella

> Hoi! Wie ben je?

Ik ben Rochella, 27 jaar en een Rotterdamse. Voordat ik bij aanmelder begon heb ik Sportmarketing & Management gestudeerd. Ik ben daarom ook echt een sportliefhebber. Het liefst sta ik op de lange latten of op het hockeyveld. Buiten dat ga ik ook graag naar de kroeg voor een lekker biertje of naar een leuk festival. Sinds een paar weken werk ik bij aanmelder.nl als Event Coördinator.

 

> Wat houdt dat in?

Ik houd me vooral bezig om Scan & Badge in te zetten tijdens een evenement van onze klanten. Het leukste is om een evenement van A to Z te begeleiden en als het éven kan, om ook op het evenement aanwezig te zijn als engineer om alles in goede banen te leiden.

 

> Bij aanmelder.nl werken we met rollen, in plaats van functies. Welke rollen heb jij?
Scan & Badge event manager, Scan & Badge people & stuff, viswijf (voor op de beurs). En ik moet nog een paar nieuwe rollen maken voor mijn overige werkzaamheden!

 

> Welke aanmelder.nl kernwaarde past het beste bij jou?

Energy & Perseverance! Ik heb veel energie en dit stop ik dan ook in mijn werkzaamheden. Ik zit (bijna) nooit stil en ben altijd wel lekker bezig. Als ik ergens voor ga dan ga ik er ook vol voor.

 

> Waarvoor kunnen we je bellen?

Als je vragen hebt over Scan & Badge, hoeveel printers & tablets je nodig hebt voor een soepele doorstroom van deelnemers, of om een offerte op te vragen.


Dan nu de belangrijkste vraag: hoor je Laurel of Yanny?

Yanny!

 

Nieuwsbrief