Nieuws
vacature

Evenementen bezoeken vanuit je huis 

25 maart 2020

Twee technologiebedrijven in de evenementenbranche, aanmelder.nl en EventInsight hebben de handen ineen geslagen om evenementen zoals congressen, toch door te kunnen laten gaan. Met Let's Get Digital, een digitaal platform, kunnen bezoekers digitaal netwerken, lezingen bijwonen en workshops volgen, gewoon vanuit huis. Door de aanhoudende gevolgen van het Coronavirus worden evenementen nu aan de lopende band afgelast. Organisatoren kampen met grote onzekerheid, onduidelijkheid en enorme financiële gevolgen.
Lees meer...

aanmelder.nl lanceert nieuwe API

23 maart 2020

Het afgelopen kwartaal hebben onze developers hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe API. Met de API  kunnen klanten en partners aanmelder.nl met andere software systemen koppelen. Dit stelt jou, als gebruiker van aanmelder.nl, in staat om data aan te passen of te wijzigen binnen één systeem. Koppeling met jouw CRM Een API (Application Programming Interface) is software die andere software in staat stelt om data met elkaar uit te wisselen. Een API geeft de programmeur toegang om de software te vertellen wat er moet gebeuren.
Lees meer...

5 FAQ's voor het verplaatsen van je evenement

13 maart 2020

Het zal je niet ontgaan zijn, om COVID-19 in te perken zijn er 12 maart 2019 nieuwe maatregelen getroffen die ons allemaal zowel zakelijk als privé zullen treffen. Evenementen met meer deelnemers dan 100 man worden afgezegd. Dit heeft grote gevolgen op onze branche. Ook al betreuren wij dit binnen aanmelder.nl, wij zijn van mening dat de volksgezondheid voorop komt en daarmee staan wij volledige achter het advies van het RIVM. aanmelder.nl staat, zoals je van ons gewend bent, voor je klaar. Onze support specialisten geven je graag advies over het gebruik en de voorwaarden van aanmelder.
Lees meer...

Bescherm je evenement tegen het coronavirus

11 maart 2020

Vanuit aanmelder.nl krijgen wij veel vragen over hoe er ingespeeld kan worden op het coronavirus bij een evenement. Via deze weg willen we jou graag informeren over de huidige stand van zaken. Het RIVM heeft laten weten dat er op dit moment geen reden is om evenementen te annuleren of vermijden. Ook onze premier Rutte heeft het al laten weten; ´evenementen cancelen vanwege het coronavirus heeft geen zin´. "Op dit moment moeten mensen zich melden bij de huisarts als ze klachten ontwikkelen. Deze huidige aanpak werkt beter dan het land plat leggen.
Lees meer...

3 badges: welke past bij jouw evenement

27 februari 2020

Er zijn verschillende badge types waar je uit kunt kiezen bij Scan & Badge, maar welke past het beste bij jouw evenement? Onze collega Rochella vertelt meer over de verschillende opties. Standaard badge De standaard badge is de kleinste badge binnen het assortiment. Het heeft een compact formaat en biedt genoeg ruimte voor logo, naam en functietitel. Je gebruikt deze badge als je enkel persoonsgegevens op de badge wilt printen. Doordat de badge wat kleiner is, heeft de badge een hoge printsnelheid en is uitermate geschikt voor de standaard badgehouder.
Lees meer...

De ontwikkeling staat live!

27 februari 2020

Vanuit Support & Advies houden wij een wensenlijst bij met alle goede ideeën die wij van klanten ontvangen. Een aantal maanden geleden mocht jij stemmen op het idee dat je graag tot ontwikkeling zou willen brengen. Support heeft goed nieuws! De ontwikkeling staat namelijk online! Dat is één van de leukste dingen: de input van klanten daadwerkelijk omzetten in resultaten. Daar doen we het allemaal voor, samen een product neerzetten waar iedereen trots op is en mee wil werken. Maar wat was het
Lees meer...

Hier moet een goede evenement-uitnodiging aan voldoen

29 januari 2020

Een goede uitnodiging activeert en straalt professionaliteit uit, want een evenement zonder gasten is natuurlijk niet compleet. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Wij geven je zes must-haves voor een sterke uitnodiging. 1. Bepaal naar wie je de uitnodiging wilt sturen Wees persoonlijk! 80% van de ontvangers geeft aan dat gepersonaliseerde uitnodigingen beter ontvangen worden. Vaak zijn er verschillende doelgroepen waar je een uitnodiging naar toe verstuurd. Bij elke doelgroep hoort een andere tone-of-voice.
Lees meer...

aanmelder.nl op de Best Of Events

29 januari 2020

17 januari 2020 zette aanmelder.nl de eerste officiële stappen over de grens. Samen met onze relatie Eventinsight deelden wij een stand op de Best of Events voor de introductie op de Duitse markt. Gedurende de 2 dagen heeft ons team diverse leads gesproken en de markt verkend. De eerste afspraken zijn een feit en daarmee kunnen wij alleen maar zeggen dat de BOE voor ons een groot succes is geweest. Moderne Technologie De Best of Events is een jaarlijks terugkerend evenement voor Business Communication, Live Marketing, Events & Conference diensten.
Lees meer...

Dit was aanmelder.nl in 2019

27 december 2019

aanmelder.nl groeit! Wij zijn in een jaar 2 Sales Managers, een online marketeer, 2 support specialisten en een developer rijker geworden (zie foto). Hierdoor moesten wij met onze meubels schuiven om plek vrij te maken. Het resultaat: meer planten en een huiselijk kantoor. Dit stimuleert de productiviteit en creativiteit van de mensen. Maar dat is niet alles. Ook onze software en diensten blijven in ontwikkeling. Wij zetten de belangrijkste ontwikkelingen op een rij: ISO-certificaat In 2019 mogen wij ons ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd noemen.
Lees meer...

IQT (Inside quantum technology) evenement in het Louwman museum

29 oktober 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Luuk Op dinsdag 29 oktober vond het IQT (Inside Quantum Technology) evenement plaats in het Louwman museum te Den Haag. Op deze dag kwamen verschillende experts op het gebied van kwantumtechnologie bijeen om te praten over de toekomst van deze technologiestroming. Zowel de registratie als de check-in werd door aanmelder.nl verzorgd. Twee dagen lang deelden ervaren sprekers op het gebied van kwantumtechnologie hun kennis met de deelnemers, waarbij zowel de mogelijkheden van vandaag als toekomstige toepassingen voor bedrijven en overheden werden gepresenteerd.
Lees meer...