Aanwezigheidsregistratie

Houd online overzicht over de aanmeldingen voor je evenement. Op locatie check je deelnemers in met een aanwezigheidsresigtratie-app.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Als event organizer besteed je tijd aan het programma, deelnemersregistratie en event communicatie. Uitnodigingen en herinneringen sturen en het overzicht houden op aanmeldingen was voorheen een tijdrovend werk. Door de geautomatiseerde deelnemersregistratie vooraf en aanwezigheidsregistratie tijdens het evenement kun jij je tijd goed besteden aan de onderdelen die het evenement kleur geven!

aanwezigheidsregistratie met tablet

Deelnemersregistratie vooraf

Goede deelnemersregistratie begint bij een goed aanmeldformulier voor deelnemers. Wij hebben verschillende vraagtypen gecodeerd die de basis vormen voor jouw formulier. Op basis van het aanmeldformulier maak je gemakkelijk tickets aan. Je hebt real-time inzichten in het aantal aanmeldingen voor het evenement.

aanwezigheidsregistratie

Aanwezigheidsregistratie tijdens het evenement

De entree van je evenement wil je professioneel aanpakken en bovenal soepel laten verlopen. Aanwezigheidsregistratie door eelnemers in te checken bij de entree doe je met Scan & Badge: on-site check-in van deelnemers en badge printing.

Event deelnemers inchecken

Als event organiser ben je op zoek naar een overzicht van je shows/no shows van je evenement voor een evaluatie van het evenement. En om de juiste conclusies te kunnen trekken over de opkomst, deelnemersgroepen, etcetera. Het volgende evenement kun je op basis daarvan slimmer organiseren!

Laatkomers registreren

Het komt voor dat een bezoeker zich wil registreren die dachten dat zij zich hadden aangemeld, maar dat toch niet hebben gedaan. Geen probleem! Op de tablets kunnen zij zich direct inchecken. Zo heb jij de juiste contact- en facturatiegegevens om achteraf de administratie in orde te maken.

 

14-daagse trial

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise.

Meld je aan voor de trial en maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van aanmelder.nl.

Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd

Lees ook over Uitnodiging

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief