aanmelder.nl in het kort

Met aanmelder.nl kun je zakelijke evenementen organiseren. Of het nu gaat om een congres, informatiebijeenkomst of netwerkevenement; als organisator ben jij in controle.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Bekijk in 2,5 minuut hoe een evenement organiseren er met aanmelder.nl eruitziet:

Aanmeldformulier

Het maken van een effectief aanmeldformulier doe je simpelweg door vraagtypen in het aanmeldformulier te slepen.  Laat de deelnemers hun dieetvoorkeuren aangeven, of workshops/deelsessies kiezen voor een complete deelnemersregistatie.

Eventwebsite

Alle relevante informatie voor je deelnemers op de eventwebsite. Met aanmelder.nl bespaar je hoge ontwikkelkosten en heb je oneindig veel mogelijkheden. Registreer een nieuwe domeinnaam of kies ervoor om onze registratie te embedden op je eigen website.

Deelnemersregistratie

Gastenlijsten uploaden, een aanmeldformulier ontwerpen, deelnemersgroepen maken en klaar! Vanaf dat moment gaat alles automatisch. Je bent als organisator altijd op de hoogte van het aantal geregistreerde deelnemers.

Uitnodigingen

Met aanmelder.nl kun je voor de event communicatie je eigen huisstijl doorvoeren tot in de details. Verstuur uitnodigingen, e-mails en SMSjes. Zo blijf je voor, tijdens en na het evenement in contact met de deelnemers.

Tickets & Betalingen

Ons team integreerde een ticketing- en betalingsmodule in aanmelder.nl. Zo kun je zelf e-tickets aanmaken en deelnemers op verschillende manieren laten betalen. Er zijn vele betaalmogelijkheden: iDEAL, PayPal, creditcard, bankoverschrijving of op factuur.

Financiële administratie

Het grootste deel van de zakelijke tickets wordt gekocht op factuur. Met aanmelder.nl houd je overzicht op de financiële stand van zaken. Stuur automatisch herinneringen naar deelnemers die hun factuur nog moeten voldoen. 

Enquêtes & statistieken

Als organisator is het belangrijk om van je deelnemers feedback te krijgen op je evenement. Gebruik de enquete-tool om de juiste conclusies te trekken en volgende evenementen slimmer organiseren. aanmelder.nl biedt jou overzichtelijke data. Statistieken saai? Nee, razend interessant!

Inchecken bij evenement

Bij de entree van je evenement zorg je voor een soepele ontvangst van de deelnemers met Scan & Badge: razendsnel deelnemers inchecken en on-site badge printing. De fullcolor badges zijn volledig te personaliseren. 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij je evenement in overeenstemming met de AVG.

Lees ook over AVG en evenementen

Fien helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.